Használt irodabútor a Multibútor-tól

0
267

Minőségi, használt irodabútorokért keresse a multibutor.hu weboldalt! Több száz olyan bútort talál kínálatukban, melyek multi cégektől – irodabezárás vagy költözés miatt – átvett, prémium minőségű, alig használt bútorok. A használt íróasztaltól a forgószékeken, recepciós pultokon keresztül egészen a használt tárgyalóasztalig, számítógépasztalig minden megtalál, amire egy irodában szüksége lehet. A kiegészítők között például fogasok, táblák, paravánok közül is lehet válogatni.

Nincs más dolga, mint ellátogatni a multibutor.hu oldalra, összeválogatni a szimpatikus termékeket, és betenni a Kosárba. Ezután elküldeni, majd érkezik vissza az árajánlat. Ha sokat vásárolna, vegye fel a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon keresztül a Multibútor szakembereivel, és kérjen egyedi ajánlatot. Ha személyesen is megnézné a használt irodabútorokat, arra is van lehetőség Budapesten a IV. kerületi bemutatóteremben hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján.

A használt forgószékek, tárgyalóasztalok, számítógépasztalok stb. beszerzése nem csak költséghatékony, de környezettudatos választás is cége, vállalkozása számára. Tartsa Ön is szem előtt környezete megóvását, adjon új életet az alig használt irodabútoroknak! A webshopban az alábbi termékkategóriák várják a vásárlókat: használt íróasztalok, számítógépasztalok, forgószékek, tárgyalóasztalok, tárgyalószékek, recepciós, call-center, ügyfélszolgálati munkaállomások, konténerek, iratszekrények, páncélszekrények és fémszekrények. 

Mindezek mellett használt irodabútor bérlésére is van lehetőség, vagy esetleg Ön áll olyan feladat előtt, hogy le kell cserélnie irodaberendezését, vagy megválnia tőle, keresse a Multibútor szakembereit!