Gyógytornászkereső weboldal a betegek és a szakemberek egymásra találásáért

0
341

A Gyógytornászkereső (https://www.gyogytornasz.co/) weboldalon gyógytorna és masszázs szolgáltatások igénybevételéhez kereshetnek szakembereket a felhasználók ingyenesen. A 2011 óta működő keresőben közel ezer gyógytornász regisztrált, akik közül csak Budapesten és környékén több, mint 300 fő várja, hogy segítséget nyújtson a pácienseknek, legyen szó műtét utáni rehabilitációról, sérülés utáni felépülésről, állapotjavításról, mobilizációról, gerinctornáról vagy akár krónikus betegségekben szenvedők gyógytornájáról. A gyógytornászok magánrendelőben is tudják fogadni a pácienseket vagy akár házhoz is mennek igény szerint. A weboldalon regisztrált szakemberek ellenőrzött, minden papírral, engedéllyel, biztosítással rendelkező gyógytornászok, akikkel kapcsolatban a betegektől beérkező visszajelzéseket is figyelembe veszi a gyógytornászkereső szakmai vezetése.

A gyógytornászok és a páciensek összekapcsolásánál fontos szempont, hogy területileg közel legyen egymáshoz a beteg és a szakember. Hogy házhoz járó gyógytornászra van-e szükség, vagy rendelőbe menne-e a páciens. A releváns szakmai tapasztalatok, gyakorlat és speciális képzések megléte a legfontosabb szempont a megfelelő gyógytornász kiválasztásakor. A leggyakrabban keresett terápiák, módszerek között megtaláljuk a már-már népbetegségnek mondható gerincsérve alkalmazott McKenzie módszert. A fiataloknál gyakori gerincferdülés kezelésére való Schrott terápiát, a nagyon népszerű manuálterápiát, és a kinezio-tapinget is. Emellett gyakran keresnek mozgásszervi betegségekre gyógytornát, vagy térd-, könyök- és bokasérülés utáni rehabilitációra tornát. Szintén népszerűek a gyerekre specializálódott szakemberek, egyre többen felismerik a gyerekkori megfelelő torna fontosságát, és keresnek a legkisebbeknek szóló gyógytornákat.

A weboldalon keresztül masszőrök és gyógymasszőrök is várják a pácienseket. A legismertebb masszázsfajták igénybe vételéhez számos szakember áll rendelkezésre. Akár gyógymasszázst, svédmasszázst, talpmasszázst, Shiatsu, Thai vagy Ajurvédikus masszázst keres valaki, a weboldalon történő formkitöltéssel biztosan megtalálja a megfelelő szakembert, akár házhoz járó masszőrt keres, akár ő maga menne el a szakemberhez. Az említettek mellett még nagyon népszerű a zsírégető masszázs és a nyirokmasszázs is, melyekhez szintén tudnak megfelelő szakembert biztosítani.

Ha Önnek is szüksége lenne gyógytornászra vagy gyógymasszőrre, töltse ki a Gyógytornászkereső weboldalon lévő formot, és meg fogja találni a megfelelő szakembert! Ne várjon a gyógyulással!