Minőségi szemes kávé a COFFEEIN-től

0
128

Igazán ízletes, frissen pörkölt szemes kávéért érdemes felkeresni a Coffeein webshopját. A cég 2011-ben kezdett kávéforgalmazással foglalkozni Szlovákiában, Ipolyságban. Kezdetben más cégek kávéját árulták, de nem voltak elégedettek ezzel a helyzettel, így saját kávépörköldét indítottak. Ezt hosszas előkészületek, készülődés és tapasztalatgyűjtés előzte meg, melyben a kávé iránti kiolthatatlan érdeklődésük és szeretetük nagy segítség volt.

A szlovákiai magyarokból álló csapat számára legfontosabb a minőség, hiszen maguk is igényes kávéfogyasztók. Ezért a zöld kávét, mint nyersanyagot csak Grade1 és Speciality Grade minősítésűt használnak, melyet közvetlenül a termelőktől vásárolnak a világ minden tájáról (afrikai, dél-amerikai, indiai termelőktől). Nem csak a termelők kiválasztására fordítanak nagy figyelmet, hanem a kávéra is, melyet gondosan válogatnak pörkölés előtt.

Másik fontos tényező a frissesség. Kávéikat kis mennyiségben, heti rendszerességgel pörkölik, hogy ne veszítse el az illatát, aromáját. Minden kávénál megtalálható a weboldalon a pörkölés ideje (termékleírásnál és természetesen a csomagoláson is). Így pontosan követhető, hogy a vásárlók asztalára mindig frissen pörkölt kávé kerüljön.

A megfelelő csomagolásra is nagy gondot fordítanak. Kézzel csomagolnak, és környezetbarát, újrahasznosított papírt használnak. A csomagokba nem kerülhetnek összetört vagy rosszul pörkölt kávészemek.

A coffeein.hu-n nem csak szemes kávé vásárlásra van lehetőség, de a kávé elkészítéséhez szükséges eszközök is beszerezhetők. Kínálatukban olyan kávéfőzők találhatók, melyekkel saját tapasztalatunk van, és garantáltan friss kávé készíthető velük. Sőt, nem csak saját pozitív tapasztalatokról számolhatnak be, ezeket vásárlóik visszajelzései is megerősítik.

Ha a fentiek még nem győztek meg arról, hogy érdemes kipróbálni a Coffeein szemes kávékat, látogass el a webshopba, és nézd meg a kínálatot! Az egyedi termékek részletes leírása biztosan kellően csábító lesz. Ha nem könnyű a választás, figyelmedbe ajánljuk saját kávékeveréküket, a Coffeein Elite-et, melynek receptjét tapasztalt olasz pörkölő mestertől vásárolták, és nagy sikerrel készítik. Ez a kávé webáruházuk legkelendőbb kávéja, ezért ha csak egy db kávé vásárlását tervezed, ezt ajánljuk.